Hefplateau oplossingen zonder schacht of put.
Deze hefplateaus hebben een type goedkeur ondergaan en zijn bijzonder veilig te noemen. Doordat deze liften nog zonder schacht uitgevoerd worden is het aanzicht van het gebouw minder aangetast. Door het draagvermogen van 300 kg kan het hefplateau ook scoot mobielen, elektrische rolstoel en eventueel goederen heffen.
hefplateau.
De plaatsing van een goederenlift is dan vlug gemaakt. Bij hefplateaus zijn er uiteraard veel toepassingsmogelijkheden en is het niet altijd even evident om de gepaste hefplateau op de gepaste plaats te krijgen. Hefplateaus bestaan zowel in schaar, hydraulisch of tractie uitvoering.
Hefplateau of plateaulift: lift voor rolstoel en scootmobiel Lift.be.
hefplateau voor oude mensen en mensen met een fysieke handicap. hefplateaulift voor invalide personen die gebruik maken van een scootmobiel. Offerteaanvraag hefplateau / plateaulift. Hefplateau / plateaulift. Offerte mindervalide lift. Lift.be geeft onafhankelijke informatie over liften en liftsystemen. Ontdek alles over liften voor personen en liften voor goederen.
Elcomet.
Verbinding tussen 2 verdiepen voor vervoer van goederen. 500kg tot 3000 kg. Hefhoogte tot 3000mm. grootte plateau max. Tripel schaar TSVADX. Om hogere hoogtes te overbruggen. Kan dienen als werkplatform eventueel mobiel. Verbinding tussen 2 verdiepen voor vervoer van goederen.
Plateauliften Strobbe Liftsystemen.
Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.
Hydraulisch hefplatform BD-Lift.
2 overliggende vaste masten, type HLP2B: 6 hefcapaciteiten van 1000 tot 5000 kg, maximum platform afmetingen tot 6 x 3 m. minimum bouwhoogte tussen 250 en 450 mm. Bevestiging van de hefmasten tegen een stevige wand, Enkel voor goederen, personenvervoer is verboden!
Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
Goederenlift, heftafel, hefplateau, plateaulift, platformlift / personenlift of rolstoellift. Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp, levering, installatie en onderhoud met betrokken en enthousiaste mensen. Bij ons staat inventiviteit en meedenken hoog in het vaandel. LiftForce biedt een gevarieerde keuze voor een veilige en kwalitatieve heftafel, goederenlift, platformlift of rolstoellift die snel geleverd en geïnstalleerd kunnen worden. Bij het maken van rolstoel toegankelijkheid en liften van personen en/of goederen zijn er veel verschillende situaties, eisen en wensen waar rekening mee gehouden dient te worden.
Autolift, goederenlift, personenlift en parkeersysteem Metalced liften.
Verschillende toepassingen van de heftafel maken diverse configuraties noodzakelijk. Is de hefhoogte van de hefplateau relatief groot ten opzichte van de lengte van het platform en de bouwhoogte van het hefplateau is niet van primair belang of kan er bijvoorbeeld een put worden voorzien dan kan het toepassen van een dubbele of zelfs drievoudige schaarconstructie uitkomst bieden.