Huisliften
Een huislift voor elke prijsklasse
Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u de perfecte huislift. We overwegen met u de voor-en nadelen per huislift in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw huis. Enkel zo installeren wij de huislift die bij u en uw woning past. De prijzen van onze huisliften in België sluiten aan op uw mogelijkheden

Meer leveranciers in huisliften

Huisliften | thyssenkrupp Home Solutions.
Een huislift is Luxe voor nu en, geruststelling voor later. Hebt u een eigen huis, dan maakt thyssenkrupp Home Solutions de droom om er een eigen lift te hebben mogelijk, want in elk huis past een lift.

Huisliften | Zweeds kwaliteit | Aesy Lift bvba
Deze betaalbare compacte huislift (circa 1m2 vloeroppervlakte) kan in iedere woning en in elk trappenhuis geplaatst worden. U kunt langer in uw huis blijven wonen, uw wooncomfort neemt toe, en de kans op valpartijen neemt af. Deze kleinste lift van Nederland is uiterst zuinig (in stand-by energielabel A), heeft een levensduur van circa 30 jaar, en is geschikt tot vier verdiepingen/13 meter hoogteverschil. De woonhuislift kan de eyecatcher in uw woning worden, maar u kunt er ook voor kiezen om de lift onopvallend weg te werken achter een ‘normale’ deur. Wilt u liever een grotere woonhuislift? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Hugo De Jongh.
Hugo De Jongh NV ontwikkelde een type lift voor particulieren met oog voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en een laag energieverbruik.
Deze lift is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan mensen met een beperkte individuele mobiliteit die niet willen inboeten aan individuele vrijheid. Dankzij de oogstrelende ontwerpen zorgen deze installaties voor stijl en elegantie in elke woonomgeving.
Een uitgebreid gamma aan uitvoeringsmogelijkheden zorgen ervoor dat u de lift van uw keuze zal vinden.

Domicare.
Een lift zonder schacht is enorm ruimtebesparend, en kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst. De vrijstaande geleiderails zorgen ervoor dat de lift kan worden geplaatst zonder draagmuren. De lift kan worden geplaatst langs een wand, in een hoek en soms in een kast of trapgat. U kunt bijvoorbeeld vanuit uw woonkamer rechtstreeks naar de slaapkamer op de eerste verdieping, waarbij de sparing in de vloer aan de onderzijde volledig wordt afgedicht en niets u meer in de weg staat. Door de vlakke bodemplaat van de lift is geen liftput nodig en is de cabine zeer makkelijk begaanbaar en rolstoelvriendelijk.

Verolift.
U zoekt een huislift voor nu én later?
Ons gamma huisliften biedt alle mogelijke types, maten en uitvoeringen: zowel met draaideuren als schuifdeuren, met 1, 2 of 3 toegangen, met elektrische (Gearless) of hydraulische aandrijving… Welk type huislift u ook kiest, uw comfort als gebruiker staat altijd centraal!

ZZED Lift Solutions.
Dé troef van ZZED Lift Solutions? Maatwerk. Wij zetten altijd en overal een lift die is aangepast aan uw woonsituatie en behoeften.

Is de trap nemen geen evidentie voor u? Of bent u een rolstoelgebruiker en wilt u uw mobiliteit in huis verhogen? Bent u op zoek naar een elegante personenlift waarmee u zich gemakkelijk van de ene verdieping van uw woning naar de andere verplaatst? Kies dan voor de kwalitatief hoogstaande huisliften van ZZED Lift Solutions en overbrug moeiteloos hoogteverschillen tot zestien meter

Trapliften