Plateaulift goederen

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over een vrijwel complete knowhow en over het grootste en meest diverse aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Meer over plateaulift goederen

Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift
LiftForce biedt een gevarieerde keuze voor een veilige en kwalitatieve heftafel, goederenlift, platformlift of rolstoellift die snel geleverd en geïnstalleerd kunnen worden.

Bij het maken van rolstoel toegankelijkheid en liften van personen en/of goederen zijn er veel verschillende situaties, eisen en wensen waar rekening mee gehouden dient te worden. De juiste oplossing, met het beste product met het juiste ontwerp is dan ook van groot belang om langdurig profijt van uw lift te kunnen hebben.

Denk bijvoorbeeld aan gebruiksintensiteit, binnen / buiten situatie, gewenste hefhoogte, veiligheid, afwerking met diverse materialen en capaciteit. Dit zijn factoren die van groot belang zijn voor de juiste lift keuze die het beste past bij uw situatie. Wij kunnen u hier in goed adviseren.

Aesy Lift bvba
Er zijn geen hijsvoorziening, liftput, machinekamer, dakopbouw, of ventilatie in de schacht benodigd. Hierdoor worden aanzienlijke kosten bespaard. Onze ruimtebesparende liften bieden een uitkomst waar een conventionele lifttechniek niet geplaatst kan worden. Daarnaast hanteren we een zeer flexibele maatvoering (maatwerk is mogelijk), waardoor onze liften tevens bijzonder geschikt zijn voor de toepassing in bestaande gebouwen. Dit, in combinatie met het gebruiksgemak, de lage aanschafprijs en onderhoudskosten (energielabel A in stand-by), maakt onze uiterst duurzame putloze platformlift een blikvanger in uw gebouw.

Plateaulift – hefplateau | Domicare Stapro Goederenliften
Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning.

Plateaulift goederen – Gorilla Liften

Deze liften zijn speciaal ontworpen voor:

  • het transport van gepaletiseerde goederen voor industriële doeleinden
  • transpallet lift in shopping centra
  • brancard lift in ziekenhuizen
  • transport van geladen hefttrucks
  • andere specifieke toepassingen zoals industriële platform en schaarliften
  • AGV Robots

Huisliften en goederenliften – Limburg
ZZED Lift Solutions staat voor duurzame, innovatieve en veilige heftechnieken. Wij leveren en monteren uitsluitend liften die uit hoogwaardige materialen zijn vervaardigd. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis zijn uw garantie op een optimaal resultaat. Van traplift, rolstoellift en huislift tot autolift en goederenlift: bij ZZED Lift Solutions vindt u altijd een oplossing op maat. Er wordt steeds gewerkt volgens de Europese Machinerichtlijn (EN 2006/42