PLATEAULIFT PRIJZEN

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken.

Meer over plateaulift prijzen

Een traplift voor mensen met een rolstoel.
De prijzen van een traplift voor rolstoelgebruikers. Prijzen voor een plateaulift op de trap voor rolstoelgebruikers kunnen tot wel 25%-50% hoger liggen dan de plaatsing van een traditionele traplift met een stoel. Denk hierbij aan prijzen van 5.000 tot 17.500 euro afhankelijk van uw trap en de mate van maatwerk.

plateaulift traplift-huren en trapliftkosten: kopen of huren.
De consumentenprijzen voor een trap met bocht varieert tussen de €8000 en €12000 incl. BTW. Verder kunt u rekening houden met de mogelijke vervanging van de gel-accu €400,- (om de 2-3 jaar).

Daarnaast dient u rekening te houden met de jaarlijks terugkerende servicekosten (ca €180 – €400 p.j. (preventief en correctief onderhoud), stroomkosten (ca 700kWh= € 170,-)en de verhoogde inboedelkosten.

Leveranciers zijn graag bereid de traplift kosteloos verwijderen. (om te recyclen of hergebruik). Indien de traplift niet meer in goede staat is, dan wordt € 242,- in rekening gebracht.

Plateaulift hefplateau Domicare.
Plateauliften vrijstaand, voor de trap of met schacht. Een uitgebreid assortiment plateauliften tegen scherpe prijzen., gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen. Plateauliften voor rechte en gebogen trappen. Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm.
Plateauliften en Platformliften Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Klik om op Pinterest te delen Wordt in een nieuw venster geopend. Categorieën huisliften, Liftsystemen, Traplift Alternatieven, Traplift Kosten Tags obesitas-lift, plateaulift, platformlift, prijzen traplift, rolstoellift Berichtnavigatie. Een reactie plaatsen Reactie annuleren. Onze intentie is om informatie zo volledig mogelijk aan te bieden.
Plateaulift op maat Grunbach Liften.
Een fraai design maakt een onlosmakelijk deel uit van de identiteit van de toegepaste bouwstijl. Qubelift is een lust voor het oog en hét bewijs dat functionaliteit uitstekend kan samengaan met een mooi uiterlijk. Plateaulift voor rechte en gebogen trappen.
Traplift buiten Prijzen van traplift voor buitentrap tot Plateaulift rolstoel.
Traplift voor Buiten Prijzen van traplift voor buitentrap tot Plateaulift voor rolstoel. Een traplift buiten voor rolstoel en scootmobiel maakt het leven een stuk prettiger. U ziet de plateaulift voor de buitentrap mogelijkheden met de prijs van een traplift buiten op een rij.