Door - admin

Iedereen heeft een energieleverancier nodig

In Nederland bestaan er ontzettend veel energieleveranciers. Ze zorgen ervoor dat mensen energie in huis kunnen halen. Tegenwoordig kan je eigenlijk niet meer zonder energie. Je hebt het nodig om te koken bijvoorbeeld, of om je huis te kunnen verwarmen. Een energieleverancier kan de energie zelf produceren. Maar vaak wordt het ook ingekocht bij andere producenten. Een netbeheerder is vervolgens verantwoordelijk om te zorgen dat het product bij de huishoudens of bedrijven terecht komt. Wie de netbeheerder is staat vast, maar als consument heb je de vrijheid om zelf een aanbieder te kiezen.

Greenchoice Energie levert uitsluitend groene energie

Greenchoice Energie bestaat sinds 2001 en zoals de naam al vermoed leveren zij honderd procent groene energie. Als aandeelhouder hebben ze het wellicht meer bekende bedrijf Eneco. De samenwerking onderling verloopt erg goed. Greenchoice Energie heeft als doel om een goede en eerlijke service te verlenen. Zij vinden het erg belangrijk dat de klant centraal staat. De energieleverancier werkt samen met vele lokale energieprojecten. Daarnaast zorgen ze voor financiële ondersteuning, zodat een project, als dit gewenst is, zelfstandig zijn weg kan vervolgen.

Op milieuvriendelijke wijze energie verkrijgen

Overal in Europa kan groene stroom opgewekt worden. Greenchoice Energie richt zijn pijlers zoveel mogelijk op Nederland. Dit geldt ook voor gas licht. Uit agrarisch afval wordt biogas opgewekt wat vervolgens weer naar de consument gaat. Om een milieuvriendelijk te compenseren werken de medewerkers onder andere aan het aanplanten van nieuw bos. Door hun werkwijze is het een milieuvriendelijk bedrijf. Er wordt hoog ingezet om klanten gemiddeld minder energie te laten verbruiken. Als klant kun je hiervoor advies en ondersteuning krijgen. Kijk dus naar verschillende energieleverancier via overstappen.nl

De meest goedkope wijze van afsluiten doe je online

Bij deze energieleverancier ontvang je bij het afsluiten van een energiecontract een welkomstkorting. Hiervoor kun je het beste zoeken met een vergelijkingssite voor energie. Op de website van Greenchoice Energie is de kans namelijk groot dat eenzelfde energiecontract voor een duurdere prijs wordt aangeboden. Over het algemeen gelden dezelfde regels voor wanneer je bijvoorbeeld wilt overstappen. Of wat te doen bij een verhuizing. Raadpleeg hiervoor altijd de contractvoorwaarden of neem contact op met de klantenservice. Voor de korting zoek je de website van overstappen op.