Commerciële platformliften en rolstoeltrapliften

Ons brede scala aan platformliften en trapliften bieden een veilige en betrouwbare oplossing voor problemen met de toegang voor mensen met beperkte mobiliteit, gehandicapte gebruikers en ouderen. Of het nu een huiselijk of commercieel onroerend goed is, onze liften bieden gemakkelijke en onafhankelijke rolstoeltoegang, zowel intern als extern. Gebruikersveiligheid vormt de kern van het ontwerp en al onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste normen. Voor gebouwen met openbare toegang helpen onze commerciële platformliften die voldoen aan de alle vereisten van de bouwvoorschriften .

Hulp nodig bij het vinden van de juiste oplossing?

Ontvang meer informatie en gratis, vrijblijvend advies om u te helpen bij het vinden van de lift en diensten die het beste aansluiten op uw behoeften.

Of u nu een eenvoudig alternatief zoekt om de trap op te gaan of rolstoelgebruikers toegang wilt verschaffen, onze ingesloten verticale platformliften bieden een praktische oplossing voor een breed scala aan toegangsvereisten. Deze veelzijdige en aanpasbare liften zijn de perfecte optie in zowel huishoudelijke als commerciële gebouwen. Met een breed scala aan kleuren en behuizingsopties zijn de liften discreet geïntegreerd in de omgeving.

De veelvoudige platformliften bieden betrouwbare toegang tot een huiselijk of commercieel onroerend goed. Deze liften zijn een praktische en kosteneffectieve oplossing wanneer een helling niet geschikt is en ook intern kan worden geïnstalleerd. De liften hebben een onopvallend ontwerp en vereisen geen steunmast aan één kant. Een vaste of een integrale helling minimaliseert bouwwerkzaamheden en houdt de installatie snel en eenvoudig. Onze liften voldoen aan alle bouwvoorschriften, indien van toepassing.

Onze draagbare rolstoelplatformlift kan u een passende oplossing bieden als u tijdelijk een gemakkelijke

Hellende rolstoelliften voor rolstoelen

Onze hellende platformtrapliften bieden gemakkelijke rolstoeltoegang voor trappen in huishoudelijke, openbare en commerciële gebouwen. Of uw trap nu recht of gebogen is, deze liften bieden een compacte oplossing, die een minimale hoeveelheid ruimte in beslag neemt. Verschillende platformafmetingen beantwoorden aan alle behoeften en een opklapbare stoeloptie is beschikbaar voor gebruik zonder rolstoel. Onze S7-platformtrapliften zijn robuust, veilig en gebruiksvriendelijk en bieden een ideale oplossing voor uw toegangsvereisten.