Plateauliften – Strobbe Liftsystemen – Strobbe Mobility Solutions
Budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van rolstoel of goederen? Hefplateaus, plateautrap- , fiets- en hydroliften kunnen elk hoogteverschil de baas.

Meer over kostprijs plateaulift

Huisliften | Zweeds kwaliteit | Aesy Lift bvba
Een lift van Aesy Lift heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Ze passen daardoor op plekken waar traditionele liften te groot voor zijn. Bovendien zijn er nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig aan uw pand om de lift te plaatsen. Dat scheelt veel tijd en geld. Vrijwel al onze liften zijn in 2 tot 3 werkdagen te plaatsen. En omdat ze zo slim ontworpen zijn, is er weinig onderhoud nodig. Compact dus, maar wel groots qua ruimte, uitstraling en gebruiksgemak. Bekijk al onze liften of zoek uw lift uit met onze liftnavigator.

Lift Centraal: Huisliften en Trapliften
Een plateaulift of platformlift kunt u kopen of huren voor buiten of binnen. Wij hebben een overzicht van de leveranciers en de platformliften in Nederland. Een plateaulift of platformlift is voor bijvoorbeeld rolstoelen of goederen, of gewoon om op te staan. Het is een goed alternatief voor een traplift of een huislift. De prijs is een stuk lager dan die van de gewone lift in huis. Maar waar vindt u goede plateauliften en wat zijn de prijzen?

 

Traplift prijzen België & traplift kostprijs overzicht 2018
Het is natuurlijk een onmogelijke opgave een exacte prijs te geven voor een traplift met zo veel fabrikanten en modellen op de markt. Je mag echter aannemen dat een kwalitatieve traplift niet goedkoop is. Daarom geven wij een overzicht van de traplift prijzen in België.

 

Thyssenkrupp Homesolutions
Plateauliften prijzen. Een plateaulift is net als en traplift of huislift maatwerk. De prijs van uw plateaulift hangt dus af van het soort trap waarop de plateaulift geplaatst moet worden, maar ook van de individuele behoeften en de eigenschappen van uw gebouw of woning.Naarmate u meer verlangt van uw lift, zullen de kosten toenemen. thyssenkrupp staat voor kwaliteit en daarom garanderen wij u een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze adviseurs kunnen u in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek alles vertellen over de mogelijkheden van een plateaulift van thyssenkrupp en op basis van uw situatie een offerte opstellen.

 

Domicare
Een uitgebreid assortiment plateauliften tegen scherpe prijzen, gebaseerd op ruim 20 jaar ervaring in rolstoel-toegankelijkheid van woningen en gebouwen Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning.

Traplift prijs