Een plafondtillift maakt het samen met een Surehands tilbeugel mogelijk sommige beperkingen te behelpen  om het zelfstandig verplaatsen weer op te pakken. Hierdoor kan voor mensen een plafondlift een geweldige verbetering van levenskwaliteit zijn.

leveranciers in Plafondliften

Lopital
Een plafondtillift is makkelijk toepasbaar in kleine ruimtes omdat deze liften geen vloeroppervlak gebruiken, niet in de weg staan en er geen opbergruimte nodig is. Er kan eenvoudig gemanoeuvreerd worden en bed of bad hoeven niet onderrijdbaar te zijn. Met behulp van een plafondtillift kan probleemloos de gehele ruimte gebruikt worden. Zo creëren we, door inzet van de juiste hulpmiddelen, samen met u ’life without limits’ voor uw cliënten

Domicare
Sinds 1996 plaatsen we door heel Nederland dagelijks plafondliften, afgestemd op het intensieve gebruik bij zowel particulieren, kleinschalige woonvormen als grootschalige zorginstellingen.
Onze plafondlift is een uiterst doorontwikkeld product, zowel de basis voor het ontwerp als de toegepaste componenten hebben hun kwaliteit sinds jaar en dag bewezen. De lift voorziet in alle benodigde functies, gericht op 100% betrouwbaarheid en zelfredzaamheid zonder tussenkomst van technici.

Arjohuntleigh
ArjoHuntleigh biedt een volledig plafondliftprogramma, afgestemd op de specifieke behoeften van het ziekenhuis of de zorginstelling. Dit programma omvat beoordeling, installatie, opleiding en langetermijnservice en -onderhoud, zodat de zorgverleners in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken en de zorgvragers kunnen genieten van veilige, comfortabele en waardige transfers

Tiltechniek
Wat is de prijs van een plafondlift?
Het snelle antwoord op deze vraag is; vanaf Euro 2.995,- inclusief BTW en montage. En dan is de prijs / kwaliteitverhouding van onze Handi-Move plafondliften dik in orde. Een plafondlift hoeft dus niet duur te zijn. Zeker wanneer er bijvoorbeeld alleen een klein stukje rails nodig is voor een transfer in en uit het bed

Ergocare
Ergocare heeft in de basis twee verschillende soorten plafondliften: de flexibele plafondtillift en de vaste plafondtillift. De flexibele plafondtillift heeft als voornaamste voordeel dat de tilcassette gebruikt kan worden in verschillende ruimtes. Dit in tegenstelling tot de vaste plafondtillift. De vaste plafondtillift heeft echter als voordeel dat deze altijd klaar is voor gebruik en altijd opgeladen is. Ergocare ziet de plafondlift als de meest veilige, efficiënte en comfortabele manier om cliënten te tillen en verplaatsen. In tegenstelling tot een mobiele tillift wordt de zorgvrager met een plafondlift volledig door het systeem getild en verplaatst. Hierdoor wordt de zorgverlener minimaal belast.

Andere liften

Wanneer uw trap uw mobiliteit in de weg staat, heeft Strobbe Mobility Solutions de meest geschikte, veilige en betrouwbare oplossing in huis. Het maakt niet uit welk type trap u heeft, Strobbe Mobility Solutions geeft het perfecte antwoord aan uw specifieke woon- en leefbehoeften.