Plateaulift prijs

Strobbe Mobility Solutions bvba (vroeger Strobbe nv) maakt sinds 2014 deel uit van de ‘Group RDL-Strobbe’, samen met RDL Engineering nv en Hymo Belux. De drie entiteiten beschikken daarmee over een vrijwel complete knowhow en over het grootste en meest diverse aanbod liftsystemen volgens de Europese machinerichtlijn in België.

Meer over prijzen van plateauliften

Plateaulift – hefplateau | Domicare
De H-1250 plateaulift hoeft niet te worden geïntegreerd in de vloer of hieraan te worden gefixeerd, maar wordt aan een zijde voorzien van geleiderails. Leverbaar in drie afmetingen: 140×80 cm, 140×90 cm en 140×110 cm. De H-1250 flex onderscheidt zich van plateaulift H-1250 doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft. Door een druk op de knop verandert de trap in een plateaulift en vice versa.
Praktische Plateauliften voor Rolstoelgebruikers | Stannah
De Stannah plateauliften zijn dé perfecte oplossing voor rolstoelgebruikers om trappen – zowel binnen als buiten – te kunnen gebruiken. Doordat u kunt kiezen uit 6 verschillende formaten plateaus, past uw plateaulift perfect bij uw behoeften en uw trapsituatie. De steunen van de liften kunnen zowel op de treden, als aan de muur worden bevestigd.

Plateauliften en Platformliften – Lift Centraal
Een plateaulift of platformlift kunt u kopen of huren voor buiten of binnen. Wij hebben een overzicht van de leveranciers en de platformliften in Nederland. Een plateaulift of platformlift is voor bijvoorbeeld rolstoelen of goederen, of gewoon om op te staan. Het is een goed alternatief voor een traplift of een huislift. De prijs is een stuk lager dan die van de gewone lift in huis. Maar waar vindt u goede plateauliften en wat zijn de prijzen?

Mindervalidenheffers | Aesy Lift bvba
Wat kost een lift? Dat is een vraag die veel van onze klanten stellen. Uiteraard hangt de prijs van een lift af van veel verschillende factoren.
U kunt bijvoorbeeld denken aan het type lift, de hoogte van de lift, de oppervlakte van de lift, de gebruikte materialen,
de bedieningsmogelijkheden en de afwerkingsopties. Ook de installatie en bouwkundige aanpassingen vormen een kostenpost.
Maar misschien wel belangrijker is de vraag: wat kost een lift op lange termijn? Houd bij uw aanschaf ook rekening met kosten als energieverbruik, keuringskosten en onderhoudskosten.

Vergelijk verschillende modellen plateauliften – thyssenkrupp
Plateauliften prijzen: Een plateaulift is net als en traplift of huislift maatwerk. De prijs van uw plateaulift hangt dus af van het soort trap waarop de plateaulift geplaatst moet worden, maar ook van de individuele behoeften en de eigenschappen van uw gebouw of woning.Naarmate u meer verlangt van uw lift, zullen de kosten toenemen. thyssenkrupp staat voor kwaliteit en daarom garanderen wij u een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze adviseurs kunnen u in een vrijblijvend en persoonlijk gesprek alles vertellen over de mogelijkheden van een plateaulift van thyssenkrupp en op basis van uw situatie een offerte opstellen.