PLATEAULIFT ROLSTOEL

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken

Meer over plateaulisten voor rolstoelen

Tip: traplift voor rolstoel: de trap op met een rolstoellift TrapliftKopen.
Beide type liften zijn zowel voor binnen als voor buiten gebruik. Hefplateau: Als de hoogteverschil tot 3000 mm van toepassing is en de entree van een gebouw toegankelijk moet zijn dan is het hefplateau de oplossing. Platformlift: De platformlift is bij een groot hoogte verschil een goed alternatief wanneer conventionele liften door ruimtegebrek niet kunnen worden toegepast. Plateautraplift: Als een trap overbrugd moet worden met een rolstoel, dan is de plateautraplift de beste oplossing.

Hefplateau of plateaulift: lift voor rolstoel en scootmobiel Lift.be.
Hefplateau / plateaulift. Hefplateaulift voor rolstoel, rollator en scootmobiel. De hefplateaulift wordt ingezet om kleine hoogtes te overbruggen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor rolstoelgebruikers of mensen die moeilijk te been zijn of mensen die een rollator of scootmobiel gebruiken. Er bestaan een paar soorten hefplateauliften.

Plateauliften en hefplateaus voor rolstoelen Lift Quality.
Home Gezondheidszorg Hefplateau voor de rolstoelen. Nieuw in het leveringsprogramma van Lift Quality zijn de heftafels voor patiëntenbehandeling. Met dit hefplateau bent u in staat om patiënten met of zonder rolstoel op een ergonomisch verantwoorde werkhoogte te brengen voor verschillende soorten behandelingen.

Hefplateau oplossingen zonder schacht of put.
Deze hefplateaus hebben een type goedkeur ondergaan en zijn bijzonder veilig te noemen. Doordat deze liften nog zonder schacht uitgevoerd worden is het aanzicht van het gebouw minder aangetast. Door het draagvermogen van 300 kg kan het hefplateau ook scoot mobielen, elektrische rolstoel en eventueel goederen heffen.

Hefplateau LP-5 als rolstoellift voor buiten en binnen.
Het hefplateau welke rolstoel toegankelijk is, is dankzij het lage eigengewicht en de gebruikte materialen in elke omgeving toe te passen als ideale rolstoellift, zowel in een binnen als in een buiten opstelling. Overal waar een hoogte verschil tot 875 mm overbrugt moet worden zullen rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn dit hefplateau erg waarderen aangezien het de toegankelijkheid sterk bevorderd.

Mindervalide Platformlift Liften op maat van de klant ALE All Lift Engineering.
De Platform lift is een betrouwbare en veilige oplossing met vele op maat aanpasbare opties. kleinste voetafdruk met de grootst mogelijk beschikbare cabineafmeting op de markt. zelf balancerend mechanisme voor ongelijke niveaus. sterk lichtgewicht aluminium frame. moderne gegolfde panelen. gemakkelijke toegang voor rolstoelen.

Plateaulift hefplateau Domicare.
Voor de stroomvoorziening kan worden volstaan met een bijgeleverde transformator waarvoor een standaard geaarde wandcontactdoos 230V voldoende is. De hefplateaus zijn zowel geschikt voor gebruik binnen, als buiten. Er is een verrijdbaar hefplateau leverbaar met een hefhoogte van 100 cm.