Plateauliften systeem
Plateautrapliften: Speciaal ontwikkeld voor toepassingen bij trappen. Eenvoudig inklapbaar, zodat ze niet meer plaats innemen dan nodig. Zowel voor rechte trappen als voor trappen met bocht.
Ook mogelijk bij meerdere verdiepingen Eenvoudige bediening en maximale beveiliging

Meer over plateauliften systeem

Plateaulift trap – Liften-VB
Dit is een platform traplift voor kromlijnige trappen uitermate geschikt voor installatie in zeer smalle ruimtes. In tegenstelling tot andere producten op de markt, is dit platform gekenmerkt door de afwezigheid van tractie motor op de machine: Daardoor is de ruimte op de trap, ingenomen door de platformlift, beperkt en is daardoor de smalste op de markt. Het is zeer stil en biedt maximaal comfort tijdens de rit. Met een elegant en essentieel ontwerp, past bij perfect met de architectuur en de oorspronkelijke stijl van de plaats waar het is geïnstalleerd

Plateaulift – hefplateau | Domicare
Onze compacte trap-plateaulift heeft een plateau afmeting van 80 x 65 cm, deze plateaulift kan worden geplaatst bij een trapbreedte van slechts 85 cm. Ondanks de maximale belasting van 300 kg functioneert de lift op accu’s waardoor er geen kabels langs de geleiderails lopen, en de lift hiermee automatisch is voorzien van een noodstroom voorziening. De bovenste geleiderail van de plateaulift is tevens te gebruiken als trapleuning

Plateau liften l opslagsystemen I Pacoma Systems Stauff
Als marktleider in industriële geautomatiseerde oplossingen is PACOMA Systems met de Modula plateau liften in staat om aan de hoogste productiekwaliteitseisen te voldoen en onze klanten in de diverse markten tijdig te bedienen. PACOMA Systems heeft sinds 2015 de vertegenwoordiging van de Modula Systemen (plateau liften) voor de Nederlandse markt. Vanuit de markt ontstond steeds meer de vraag om totaal concepten te kunnen aanbieden.

Plateaulift – Kardex Remstar
Andere liften die gebruikt worden in een magazijn zijn: plateauliften; een magazijnlift of magazijnliften. Zo goed als elk bedrijf heeft meerde liften in het magazijn, maar toch zijn er nog uitzonderingen. Sommige bedrijven of onderneming, meestal de kleinere familiebedrijven of ondernemingen, beschikken slecht over een enkele magazijnlift. Deze bedrijven of ondernemingen zijn ook altijd veel kleiner dan de grote magazijnen die je op televisie ziet van de multinationals. Maar het is duidelijk dat liften in elk magazijn nodig zijn.

Soorten liften – Liften
Wat liften betreft, maken we het onderscheid tussen drie soorten liften: trapliften, plateauliften en huisliften. Plateautraplift: Kan je de verplaatsing van rolstoel naar trapliftstoeltje niet meer maken, dan is de plateautraplift misschien wel iets voor jou. De plateautraplift volgt het systeem van de traplift, alleen maakt het stoeltje plaats voor een plateau waardoor hij geschikt is voor rolstoelgebruikers. Het nadeel: in een particuliere woning is er vaak geen plaats voor een plateautraplift en is de trap in de meeste gevallen te smal.