Onderhoud plateauliften

Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas. De ideale manier om gebouwen en verdiepingen toegankelijk te maken. Ook voor onderhous en reparatie van alle liften kan je bij ons terecht.

Mindervalidenheffers | Aesy Lift bvba
Een lift van Aesy Lift heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Ze passen daardoor op plekken waar traditionele liften te groot voor zijn. Bovendien zijn er nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig aan uw pand om de lift te plaatsen. Dat scheelt veel tijd en geld. Vrijwel al onze liften zijn in 2 tot 3 werkdagen te plaatsen. En omdat ze zo slim ontworpen zijn, is er weinig onderhoud nodig. Compact dus, maar wel groots qua ruimte, uitstraling en gebruiksgemak. Bekijk al onze liften of zoek uw lift uit met onze liftnavigator.

Plateaulift onderhoud
Voor borging van een goede veiligheid is het verstandig om periodiek een servicebeurt in te plannen. Wij werken normaliter met de volgende onderhoudsfrequentie:
» 1 servicebeurt per jaar
» 1 service per 1.000 keer gebruik
Als u een platformlift bij ons huurt, dan zit deze servicebeurt inbegrepen in de huurprijs. Als u een plateaulift of platformlift aanschaft dan dient u rekening te houden met een vergoeding voor de service. U kunt ons uiteraard ook op afroep inschakelen bij behoefte aan service.

Reparaties en onderhoud plateauliften
Een plateaulift is: ofwel een ‘verticaal hefplatform -1,80 m’ bestaande uit een open rolstoeltoegankelijk platform dat via een vaste geleider verticaal een hoogteverschil van maximaal 1,80 m overbrugt;
ofwel een ‘diagonaal hefplatform’ bestaande uit een open rolstoeltoegankelijk platform dat via een vaste geleider een trap volgt.

Refertebedrag, refertetermijn, onderhoud, herstellingskosten

Refertebedrag
13.000,00 euro
Refertetermijn
12 jaar
Onderhoud
188,38 euro 2 keer per jaar
Herstellingskosten
20% van het refertebedrag;

Onderhoud van uw lift of heftafel in goede handen – LiftForce
LiftForce BV heeft een uitgebreid producten pakket variërend van schaarheftafels tot goederen en/of personenliften. Om een lange levensduur en gebruiksgemak van deze liften te garanderen, is regelmatige service van essentieel belang. U bent, als eigenaar van de installatie, verantwoordelijk voor goed onderhoud. Onze servicedienst bestaat uit goed geschoolde monteurs met volledig uitgeruste servicebussen en kunnen vakkundig (preventief) onderhoud plegen. Door regelmatig onderhoud aan uw lift wordt de kans op storingen verkleind, is de lift veiliger in gebruik en zijn de onderhoudskosten op de lange termijn vele malen lager dan wanneer geen periodiek onderhoud wordt gedaan.

Triwatrapliften.
Voor wie een rolstoel gebruikt, maar wel via de trap naar boven moet, zijn de plateauliften van Triwa Trapliften de ideale oplossing. Deze liften zijn geschikt voor gebogen en rechte trappen en bieden veel voordelen. Ze beschikken over een eenvoudige bediening, hebben een aanpasbaar design, kennen veel veiligheidsfuncties en zijn uiteraard op maat verkrijgbaar. Dankzij de plateaulift kunt u met rolstoel en al naar boven en naar beneden, waardoor u niet op zoek hoeft naar een woning waarbij alles gelijkvloers is.